Over Ons

Over Ons

So nice to meet you

Even voorstellen mijn naam is Mireille Etnel, moeder van 3 prachtige kinderen en een fantastische man. Een paar jaar geleden, tijdens mijn NLP-Practitioner opleiding wist ik zeker dat ik wilde gaan coachen. Mensen helpen om weer in hun eigen kracht te gaan staan.  De naam ‘Serene Coaching’, is toen ontstaan.

Serene vertaald vanuit het Engels betekent rusten en kalmte, dat is wat ik heb gevonden en dat is onder andere wat ik wil overbrengen aan mijn coachees en mensen in mijn directe omgeving.
Ik heb vele jaren doorgesukkeld met een depressie. Destijds heb ik antidepressiva geslikt, verschillende trajecten binnen de GGZ gevolgd, maar het mocht allemaal niet baten. Ik kon niet opgeven want ik was moeder en wie zou er voor mijn kind zorgen als ik er niet meer zou zijn? Dus voor mijn zoon probeerde ik me staande te houden, wat niet helemaal goed lukte. Een baan behouden lukte ook niet, waardoor ik toch weer in de uitkering belandde, van daar uit ging het alleen maar slechter, ik kwam in de schuldhulp terecht, door alle schulden die ontstaan waren. Door mijn depressie had ik ook zelfdestructief gedrag en gaf ik geld uit dat ik niet had om zo het gat te vullen dat ik in mij voelde, ik voelde me leeg en door spullen te kopen, werd het gat gevuld, alleen dat gevoel was van korte duur en raakte ik nog meer in de schulden.

Mijn gevoel van eigenwaarde was weg, had geen zelfliefde, geen zelfvertrouwen meer.
Ik wist dat het anders moest en vanuit die overtuiging ben ik stappen gaan maken! De reguliere mentale zorg werkte niet voor mij en ben toen naar alternatieven gaan zoeken en heb die ook gevonden in hypnotherapie. Tijdens de sessies verwerkte ik mijn blokkades, depressies, trauma’s uit vorige levens en werd ik weer 1 met mijn ziel. Ook kwam er duidelijk naar voren dat het helpen van mensen mijn levensmissie was.
Na wat onderzoek wist ik dat ik op het gebied van innerlijk geluk het beste tot mijn recht kom. Hier zit ook mijn ervaring en expertise. 

In mijn reis om coach te worden ben ik gestart met de opleiding NLP-Practitioner. Tijdens de opleiding kwam ik weer nieuwe delen van mijzelf tegen en kon ik deze ook healen als dat nodig was.
Daarna heb ik nog de opleidingen familieopstellingen en systemisch werk basis en verdieping, NLP Master practitioner gevolgd en blijf ik mijzelf steeds verder ontwikkelen met nieuwe technieken en vaardigheden.

Ik ben een coach die mensen helpt om weer in hun eigen kracht te gaan staan. Ik leer hun om (weer) meer van zichzelf te gaan houden en op die manier in het reine komen met zichzelf.
Dat zijn onder andere de ervaringen die ik tijdens mijn verschillende opleidingen heb opgedaan.

Ik weet nu wat zelfliefde is en dat is wat ik een ieder gun!

What have I learned

- Your circumstances do not define you.

- Your failures do not define you.

- Your doubters do not define you.

- YOU define you..

Unleash your infinite potential

Download this free audio training and get the clarity and confidence to build your dreams, on your terms.

Unleash your infinite potential

Download this free audio training and get the clarity and confidence to build your dreams, on your terms.